Vind de beste kandidaat via AG Connect

AG Connect is marktleider op het gebied van vakinformatie over de IT-sector. De vacaturesite agconnect.nl/vacatures is de plek waar werkgevers en ervaren IT-professionals elkaar vinden. Het grote bereik van AG Connect garandeert dat je vacature gezien wordt door duizenden IT-professionals, waaronder algemeen managers, IT-managers, IT-specialisten en andere IT-professionals. 

Jouw vacature op AG Connect wordt ook automatisch geplaatst op BusinessInsider.nl, het grootste zakelijke nieuwsplatform van Nederland met 2,2 miljoen unieke bezoekers per maand. Jouw vacature krijgt hier een enorme exposure-boost onder een grote ambitieuze doelgroep!

Plaats 24/7 jouw vacature online op AGconnect.nl
Je kunt jouw vacature direct online plaatsen. Log hiervoor in, of maak hieronder een account aan door een vacature te bestellen. De vacature staat standaard gedurende 30 dagen op agconnect.nl

Jouw vacature in de spotlight?
Wil je je vacature nog meer in de spotlight zetten? Reserveer dan een spotlight vacature. Dan blijft jouw vacature bovenaan het overzicht staan en jagen we deze aan met een advertorial in de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Het is ook mogelijk om jouw standaard geplaatste vacature te upgraden naar een spotlight vacature. Neem hiervoor contact op met onze traffic afdeling.

Vragen en/of opmerkingen
Heb je vragen over het plaatsen van vacatures, of wil je dat wij de vacature online zetten? Neem dan contact op met onze traffic afdeling

Plaats direct jouw vacature


Vacature

€ 550
Meer informatie

Spotlight vacature

€ 850
Meer informatie